Ovlašteni projektan Građevinskog preduzeća “GRADIP” a.d. iz Prnjavora je učesnik na naučno-stručnoj konferenciji SFERA 2022!

07.06.2022

U Sarajevu krajem marta je odrzana XI Međunarodna naučno stručna konferencija ”Sfera 2022:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge”.

Glavni projektant firme GP “GRADIP” A.D. , Jelena Popovic, dipl. Inz.arh. , učestvovala je na naučno-strucnoj konferenciji kao predstavnik svog samostalnog privatnog projekta u saradnji sa koleginicom, Vanjom Šikman master inz.arh. , za koji su dobile 1. nagradu za najbolju fasadu na izlozbi fasadnih Sistema SFERA 2021, u kategoriji paškastih materijala – ETICS fasadnih Sistema. Kao autori stambeno poslovnog projekta Cinema Tower u Banja Luci , koji je osvojio prvo mjesto. predstavile su svoj rad na  Međunarodnoj naučno stručnoj konferenciji.

Cilj konferencije je razmjena znanja i iskustva, uspostavljanje međunarodne i domaće saradnje, te spajanje struke i nauke. Organizator konferencije je Sfera d.o.o. Mostar, u saradnji sa Građevinskim fakultetom Univerziteta Džemal Bijedić iz Mostara, Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta iz Zagreba, te u partnerstvu sa Institutom za standardizaciju BiH.

contact-form-image

Zajedno gradimo budućnost

Ako imate pitanja, prijedloge ili zahtjeve, slobodno nas kontaktirajte putem naše email forme.

map
map